Volg de BoBo op facebook:

 


zonnepanelen Grunneger Power
Geschreven door Grunneger Power   
vrijdag 18 december 2015
Heeft u geen eigen dak? Of geen geschikt dak? Dan is het project "Zon-eiland" voor u de kans om toch uw eigen panelen te hebben. Vanuit een bewonersgroep aan de Oosterkade is een initiatief gestart om te kunnen investeren in zonnepanelen. Deze zonnepanelen worden geplaatst op het platte dak van Nijestee aan de Oosterkade.
Iedereen die in het postcodegebied 9711 in Binnenstad Oost woont, kan aan het project meedoen. Om mee te doen betaalt u een eenmalig bedrag per zonnepaneel en wordt u klant bij Grunneger Power.
De eerste info-avond staat gepland op dinsdagavond 19 januari 2016 om 20:00 uur (inloop 19:45 uur). Deze zal plaatsvinden bij Nijestee (Damsterplein 1, Groningen).
Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst of voor het project? Mail dan naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
 
glas- en papiercontainers Oostersingel
Geschreven door Annelies de Wijk   
dinsdag 15 december 2015
De glas- en papiercontainers aan de Oostersingel waren verwijderd tijdens de herinrichtingswerkzaamheden.
Ze staan nu tijdelijk naast het pand Oostersingel 2, er wordt naar een definitieve plaats gezocht.
 
vuurwerkvrije zone UMCG
Geschreven door Annelies de Wijk   
dinsdag 15 december 2015
Tijdens de jaarwisseling is er een vuurwerkvrije zone rond het UMCG: het gebied begrensd door de straten: Oostersingel, Vrydemalaan, Petrus Campersingel en Hanzeplein.
 
© 2019 Bewonersorganisatie Binnenstad-Oost
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.